Business. People. Technology.

Riktade lösningar för centrala affärsprocesser baserade på de senaste IT-trenderna

Specialiserad på programmering och problemlösning

Vi är superduktiga på att förstå vad våra kunder och våra konsulter verkligen behöver. Vår främsta superkraft är vår flexibilitet. Det gör oss konkurrenskraftiga på riktigt. Våra medarbetare är den där speciella sorten som magiskt kan producera precis rätt lösning för varje specifik uppgift och projekt. Vi har flera framgångsrika fall och projekt inom allt från Big Data, IoT, AI, AWS såväl som backend- och frontend-utveckling som visar våra utvecklares fantastiska färdigheter.

Inriktning på sektorspecifika affärsmodeller och processer

En framgångsrik verksamhet växer fram ur innovativa idéer, sund teknik och en kostnadsbesparande implementering av IT-drift som stödjer ditt företag angående dina individuella utmaningar. Alltid ha personer involverade som tillför teknikkunnande och gedigen kunskap för kundens verksamhet. adesso kombinerar denna teknikkompetens med branschspecifikt kunnande. Vårt arbete bygger på stark kundorientering och flexibilitet. På beprövade metoder vid implementering av mjukvaruprojekt. Om nätverk av forskning, undervisning och praktik. Och på en öppen, medarbetarorienterad företagskultur.

Med ett team på mer än 9 000 anställda på 64 platser är adesso en av de ledande IT-leverantörerna på den tysktalande marknaden. Vi tar ansvar. Och vi har erfarenhet som gör oss till en pålitlig partner för dina IT-projekt.


Koncernens omsättning 2023 1.14 miljard Euro

Mer än 9500 anställda i adesso Group

Mer än 60 plaster i adesso-koncernen


Historien om adesso Sverige och adesso Danmark

Purple Scout grundades 2004 och förvärvades av adesso 2022. Genom förvärvet utökade adesso sin närvaro även till den nordiska marknaden.

Att vara en del av adesso-gruppen, med över 9 000 anställda över hela Europa, gör att vi kan erbjuda våra kunder i Skandinavien spännande IT-projekt i större skala. Det ger också alla våra medarbetare nya möjligheter att öka sin kompetens inom sitt område. Vi ser fram emot att arbeta med våra nya kollegor och är glada över den snabba expansionen av vårt team på våra kontor i Sverige och Danmark.


Investerarrelationer

Aktieägarnas förtroende och ett genomgående högt intresse för vårt företag från finansvärlden är mycket viktigt för adesso. Vi ger dig gärna all information. I öppenhetens intresse främjar vi att aktivt kommunicera information som är relevant för kapitalmarknaden på ett direkt och snabbt sätt. Vi svarar gärna på alla frågor du kan ha!

Vi informerar dig om adesso-gruppens mångfaldiga aktiviteter, om dess struktur, joint ventures och affärsmål på dess egen separata webbplats.

Läs mer


Några frågor?

Det finns ingen webbplats eller broschyr som kan ersätta ett personligt möte för att prata om dina behov och utmaningar. Vi ser fram emot ett möte på plats, så vi kan prata vidare.

Kontakt

Spara denna sida. Ta bort denna sida.