Mjukvaruutveckling på adesso

Sofware development på adesso

Det handlar om mer än bara programmering. Det inkluderar kravställning, systemdesign, programmering, kvalitetssäkring och projektledning. Vi erbjuder allt från enstaka timmars programmering till hela outsourcade team eller hantering av hela mjukvaruprojekt från start till slut.

Matchande teknologier och flexibla metoder

adesso har generellt sett ett leverantörsneutralt tillvägagångssätt, vilket innebär att vi, beroende på kraven, använder den teknologi eller tekniker som är bäst lämpade för uppgiften. Våra teknologier och metoder är flexibla och de är lika olika som våra kunder. Vårt team är väldigt skickliga på att programmera, leda och projektera allt från databaser till mobilapplikationer.

Våra kompetenser i korthet

Vi svarar inte alltid "Det kan vi!" som många av våra konkurrenter gör, men om vi svarar "Det kan vi!", då kan vi det på riktigt - och vi gör det bra, riktigt bra!

Söker du en specialkompetens? Då är här några av våra "superkrafter":

Vi kan allt om de flesta databaser, såsom Oracle, MySQL, MSSQL, Postgres, MongoDB, DynamoDB, Aurora och många fler. Vi har även kompetens inom över- och underliggande lager där applikationsservrar ofta omnämns som Apache, Tomcat, Turbine, Torque och JBoss för att nämna några.

När det kommer till programmering är våra starkaste kort Java och .NET. Utöver det är JavaScript och molnlösningar verkligen vår grej.

Här på adesso har vi också ett designteam, med både egna grafiska designers men också riktigt vassa UX-designers. Det fina är att flera av dem också kan programmera. Med tanke på det så erbjuder vi även app- och webbutveckling, vi tror att vi kan kalla oss fullstack på riktigt. Vi gör appar i Android Java, Objective-C, React Native, Xamarin för att nämna några. Vi bygger interaktiva portaler i allt från PHP till JavaScript (React.js och AngularJS till exempel) och allra oftast med en flexibel skalbar backend i molnet.

Jobbmöjligheter på adesso

Hitta ditt drömjobb hos oss och skippa måndagsångesten. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Läs mer

Några frågor?

Det finns ingen webbplats eller broschyr som kan ersätta ett personligt möte för att prata om dina behov och utmaningar. Vi ser fram emot ett möte på plats, så vi kan prata vidare.

Spara denna sida. Ta bort denna sida.