adesso Sweden

IT på ett lite högre plan, helt enkelt

Vi är specialister på problemlösning och digitala lösningar. Vår främsta superkraft är vår flexibilitet och det faktum att vi verkligen förstår vad våra kunder behöver.

För oss är våra kunder en av våra solklart viktigaste delar i vår verksamhet och vi är experter på att hitta rätt lösning i varje projekt. Helt enkelt – Vi får saker att fungera.


Vi är specialister inom


Koncernens omsättning var över 1.14 miljarder Euro under 2023

Fler än 9900 anställda i adesso Group

Vi finns på hela 65 orter globalt


Vet du vad det bästa är? Jo - vi är experter på så mycket mer!

DevOps & Platform Engineering

På adesso vet vi att DevOps framför allt handlar om att få ert team att arbeta tillsammans mot ett gemensamt mål. Det är en utmaning att erbjuda standardiserade, repeterbara och tillförlitliga processer som fungerar lika bra på alla olika avdelningar på ett och samma företag. Men det är där våra DevOps-experter kommer in i bilden.

UI/UX

Vilken upplevelse vill du ge dina kunder när de besöker din webbplats och när de använder din app? Och vad vill du få dina användare att göra? Vi designar både appar och webbplatser som är tilltalande för ögat, men för oss handlar grafisk design lika mycket om att skapa visuell kommunikation som leder användarna enkelt genom sin digitala resa.

Fullstack-utveckling

adessos konsulter är mycket skickliga på programmering på allt från databaser till applikationsutveckling. Vi erbjuder allt från enstaka timmar programmering till outsourcade team. Några av våra starkaste kort hittar du inom Java, .NET, JavaScript och mycket mer.

Sugen på att jobba hos oss?
Det har nämligen definitivt sina fördelar!

Engagerade, kunniga och glada arbets­kamrater

På adesso jobbar bara de bästa av de bästa – med extra ost på toppen. Det är nämligen en avgörande egenskap för att kunna få kalla sig adessi. Ett annat typiskt drag som du kan se genomgående hos oss som jobbar här, är att vi är glada …och lite kaxiga, eftersom vi vet hur bra vi är och inte är rädda för att sticka ut hakan. Men allra mest är vi glada, vi brukar kalla det för gladkaxighet.

Galet högt frisk­vårds­bidrag, balans i livet och raka puckar

Vi varvar hårt kodande med en sund stund compiling-pingis, indexing-fussball eller migration-PlayStation. Och vi adessis gillar att hänga med varandra så pass mycket att vi ofta hittar på grejer även efter arbetstid. Hackathonhelger, rollspelstorsdagar, Oktoberfester, champangeprovningar, nördiga kodkvällar, ölbryggning på kontoret, musikquizar, After Works (med kodsnack så klart), fallskärmshoppning, tech talks, svärdfäktning, surströmmingspremiärer, bulle med bulle… Har du en bra idé? Då kör vi!


Några frågor?

Det finns ingen webbplats eller broschyr som kan ersätta ett personligt möte för att prata om dina behov och utmaningar. Vi ser fram emot ett möte på plats, så vi kan prata vidare.

Kontakt