AWS Cloud - Vi hjälper dig genom luftgroparna i molnet

adesso Sweden är AWS Partners som arbetat aktivt med AWS Cloud sedan 2012

NEXT STEP CLOUD ADOPTION

Resan slutar inte bara för att man flyttat ut i molnet

I många fall märker vi att företag inte riktigt vet hur de ska kunna utnyttja sin molnmiljö maximalt. Ofta stannar man upp efter att man migrerat och potentialen i den nya cloud­lösningen går till spillo. Våra certifierade arkitekter, rådgivare och utvecklare har lång erfarenhet av att se potential, utvecklings­möjligheter och innovativa lösningar för både gamla och nya produkter eller applikationer. Vi hjälper er att först och främst se över er moln-miljö och säkerställa att den följer både ”best practices” och har en väl genomtänkt och säker infrastruktur. Därefter sätter vi oss med er för hitta vad som kan vara ert nästa steg till ännu bättre optimering och bättre utnyttjande av Amazon Web Services tjänster i er miljö. Det är det här vi kallar Next Step Cloud Adoption – när ni verkligen fullt ut ”hittar hem” i molnets ganska underbara värld. Här kan du läsa mycket mer om vad vi kan erbjuda och hjälpa till med.

VARFÖR SATSA PÅ EN MOLNLÖSNING?

Optimera er miljö och era kostnader

Under flera år har allt fler företag flyttat hela eller delar av både sin IT-miljö men också sina applikationer och databaser och mycket annat till ”molnet”. En korrekt genomförd migrering till en cloudlösning, eller utveckling av helt nya applikationer i molnet är på flera sätt både kostnadseffektivt och underhållsmässigt överlägset en klassisk on-prem-lösning. Automatiska uppdateringar, ökad uptime, skalbarhet, serverlösa applikationer och väsentligt mindre systemadministration är bara några av fördelarna. Låt oss guida er från första steget mot en molnlösning och hjälpa er att flytta fram positionerna mot nästa nivå – Next Step Cloud Adoption.


Vi är superflexibla och sjukt duktiga

Vi gör så mycket mer än bara underhåll, genomgång och analys eller rådgivning. Här nedanför har vi dukat upp ett smörgåsbord av en bråkdel av det vi kan hjälpa er med i er molnlösning. Det fina med våra AWS-konsulter är att de är galet vassa på att ta fram precis den lösning som passar bäst in i er miljö, ert team eller er befintliga infrastruktur – samtidigt som de säkerställer att lösningen är både hållbar, skalbar, säker och följer en väl genomtänkt arkitektur enligt AWS Well Architected Framework och helt vanligt sunt förnuft.

De är lite av konstnärer på det här faktiskt.

Cloud Advisory

Cloud Advisory

Behöver ni en partner att luta er emot som rådgivare i era lösningar? En av våra starka sidor är våra erfarna certifierade experter som kan leda er genom beslut och kalkyler. Allt från TCO till framtida nyutveckling.

Cloud Architects

Cloud Architects

Med våra AWS Certified Solutions Architects vid er sida kan ni vara helt säkra på att ni har rätt folk till att planera, bygga och underhålla era lösningar – stora som små. Vi andas, äter och dricker AWS!

Next Step Cloud Adoption

Next Step Cloud Adoption

Bara för att man flyttat ut sina servrar och applikationer från huset till molnet så är man inte i hamn. En molnlösning har så mycket mer att erbjuda och kan optimera både kostnader, prestanda och funktion.

Serverless

Serverless

Kan man köra hela applikationer utan en server? Ja, det kan man och vi tycker att man bör göra det så mycket som möjligt! Det är extremt kostnadseffektivt och driftsmässigt effektivare. Det här kan vi i sömnen!

Cloud Migration

Cloud Migration

Att flytta ut hela eller delar av sin infrastruktur, sina servrar eller rena lösningar till molnet kräver massor av planering, kunskap och rätt folk. Våra certifierade konsulter och AWS-experter hjälper er hela vägen i mål.

Databaser och Dataanalys

Databaser och Dataanalys

Vare sig det handlar om att flytta ut enskilda databaser till molnet, skapa helt nya lösningar eller analysera stora – eller små – mängder av data så har vi erfarenheten och folket för att hantera det. Vi älskar data!

Cloud Security

Cloud Security

Säkerhet är en oerhört viktig del i en framgångsrik molnsatning och inget man ska ta lätt på. Med vår gedigna erfarenhet kan vi hjälpa er att se över och säkra upp både nya och gamla uppsättningar.

IoT - Internet of Things

IoT - Internet of Things

IoT är det nya svarta. Allting ska vara uppkopplat och det håller vi med om. Att samla in data eller kommunicera mellan enheter är vardag för oss. Låt oss sköta det medan ni gör det ni är bäst på.

Det finns få saker vi brinner så mycket för som utveckling i AWS. Vi är ruskigt duktiga på serverless-lösningar både för business-system och rena webapplikationer. Vi stannar inte där dock – vi har gjort IoT-lösningar, big data-analyser och Machine Learning bland mycket annat. Så... Vad väntar du på?


Kontakta oss här nedanför, du har ju faktiskt inget att förlora på det. Alls.