DevOps och Platform Engineering

Mer än bara Dev och Ops

Att arbeta tillsammans som en sömlös organisation

Vårt erfarna DevOps-team vill inte sälja onödiga, komplicerade och dyra verktygslösningar. Det kommer förmodligen bara att komplicera ditt liv istället för att lösa ens hälften av dina befintliga problem.

Det är en utmaning att erbjuda standardiserade, repeterbara och pålitliga processer som fungerar lika bra på varje avdelning på ett företag. Men det är där våra DevOps-experter kommer in i bilden. De är skickliga på att identifiera vad ditt företag behöver genom att intervjua varje enskild person i din produktutvecklingscykel på djupet. Från intervjuerna kommer vårt DevOps-team att ge dig skräddarsydda råd om hur du kommer igång med ditt DevOps-arbete. Vårt mål är att säkerställa att ditt team kontinuerligt levererar mjukvara och enkelt anpassar sig till marknadens krav.

Vi tror att DevOps är ett absolut måste i varje agilt team, och vi är här för att hjälpa dig med:

  • Fortsatt integration
  • Kontinuerlig testning
  • Kontinuerlig leverans
  • Kontinuerlig övervakning

Några frågor

Markus Hartsmar
AWS Sales and Partner Lead

Jag är den du ska prata med om du vill diskutera vidare om hur vi på adesso, på bästa sätt kan hjälpa dig med din flytt eller vidareutveckla dina lösningar inom AWS. Fyll i kontaktformuläret så återkommer jag till dig så snart som möjligt!

Kontakt

Spara denna sida. Ta bort denna sida.